040 960 3819
sanna-kaisa(at)selkeytys.fi

Asiakaspalautteet

Asiakasorganisaation kehittämispäivän palautteita:


- Ajatuksia herättävää, mukava, että tulee avointa keskustelua, jossa nousee uusia ajatuksia kaikilta. Pienet ryhmätyöt ovat kivoja niin saadaan keskustelu hyvin käyntiin.


- Vähän hommia, paljon syötävää, hyvää keskustelua. Käytetyt työskentelytavat hyviä.


- Ihan kiva päivä. Kun henkilökunnasta kaikki eivät olleet paikalla niin ehkä koko totuus ei selvinnyt tai ajatus miksi asiat pitää niin tarkkaan erotella. Toivottavasti silti jotain avaisi.


- Mielenkiintoista, mukavaa vaihtelua työpäivään, hyvää keskustelua yhdessä, yhdessä pohdittavat tehtävät kivoja.


- Hyvä fiilis, hyvää keskustelua.


Tämän organisaation kanssa edetään neljännesvuosittain toteutettavin kehittämispäivin, jota edeltää kysely tilanteesta, painotettuna heidän kipupisteillään.

Tuottiko palvelu toivomaasi lisäarvoa? Paljon/Hiukan/Ei lainkaan

- "Paljon"


Miten koit Selkeyttäjän?

- "Empaattinen ja kuunteleva"


Menikö joku pieleen? Mikä?

- "Ei mennyt, sain sen mitä hain (vaikka en tiennyt mitä se oli aluksi)"


Vaikuttiko palvelu yleiseen tunnelmaan? Jos vaikutti, miten?

- "Helpotti"


Mitä muuta haluaisit kertoa?

- "...kyllä tätä tarvitaan"


Oletko jatkossa kiinnostunut Selkeytyksen palveluista? Kyllä/Ei

- "Kyllä"


Palautteen antoi Niko Saarinen 

Minulla on ollut ilo saada työskennellä Sanna-Kaisan kanssa koulutuksen tiimoilta. Hän on systemaattinen, tavoitteellinen ja aikaansaapa ja hänen kykynsä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia on erinomainen. Hän kykenee johtamaan kehittämisprojektin tuloksellisesti loppuun ja nostamaan esiin siinä esiintyvät kehittämiskohteet argumentoiden ne relevantisti. Sanna-Kaisan valoisa luonne ja hyväntuulisuus on ollut yksi koulutusryhmän kantavia voimia. Hän on omalla toiminnallaan edistänyt koko ryhmän oppimista. Voin lämpimästi suositella häntä asiantuntijuutta vaativiin kehittämis- ja projektinjohtotehtäviin.

Lean-asiantuntijakoulutuksen kouluttajan palaute, kevät 2020

Työtodistuksissa sanottua:

Sanna-Kaisa on hoitanut työtehtävänsä tunnollisesti ja luotettavasti. Hän osaa tunnistaa oppimisen tuen tarpeen ja ohjata oppilasta oppimisessaan. Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ja opettajan sijaisuudet hän on hoitanut vastuuntuntoisesti.
Koulunkäynninohjaaja, Sastamalan kaupunki, 8-11/2020

Tuotannon työtehtävissä saanut useita positiivisia, jopa ylistäviä arvioita. Nopea oppimaan, reipas ja itsenäinen.

Arviointi: Kiitettävä

Opinnäytetyön arvosana 4

Työharjoittelija, Lihajaloste Korpela Oy, 1-5/2019
Insinööriopintojen syventävä harjoittelu ja opinnäytetyö
Sanna-Kaisa on innokas työntekijä, joka tarttuu rohkeasti uusiin työtehtäviin. Hän toimi työssään hyvin itsenäisesti ja oppi nopeasti uudet työtehtävät. Lyhyestä työsuhteesta huolimatta Sanna-Kaisa sopeutui hyvin työyhteisöön ja sai ansaitusti kollegoidensa arvostuksen.
Arviointi: Kiitettävä
Työharjoittelija, Teknikum Yhtiöt Oy, 6-7/2017
Insinööriopintojen orientoiva harjoittelu

Sanna-Kaisa on ollut palveluksessamme lastenhoitajana 15.5.2012 alkaen ja on edelleen (3.12.2013). Hänen viikoittainen työaikansa on ollut noin 20 tuntia kesällä 2012 ja 2013. Syksyllä, talvella ja keväällä työtä on ollut satunnaisesti, noin 20 tuntia kuukaudessa.


Hänen työtehtäviinsä on kuulunut kahden (nyt 4v ja 6v) lapsen hoito mm. lasten leikittäminen, ulkoilu, syöttäminen ja yöunille nukuttaminen.


Sanna-Kaisa on suorittanut työnsä erinomaisesti. Työssään hän on luotettava, ahkera, oma-aloitteinen sekä tulee erittäin hyvin toimeen lasten kanssa. Persoonana Sanna-Kaisa on aivan mahtava ihminen. Hän on muun muassa valoisa, avoin, täsmällinen ja joustava. 


Voimme suositella Sanna-Kaisaa vastaavanlaisiin tai vaativampiinkin työtehtäviin.


Tämän lisäksi Sanna-Kaisa on hoitanut vaimon veljen vastasyntyneitä kaksosia (nyt 6kk:n ikäisiä). Sanna-Kaisa on hoitanut heitä itsenäisesti ja osoittanut samaa erinomaisuutta vauvojenhoidossa kuten meilläkin. Perhe ***** voi myös suositella häntä vastaavanlaisiin työtehtäviin.

Työsuhteen alkaessa olin 21-vuotias