040 960 3819
sanna-kaisa@selkeytys.fi
isompilogo

Info

Miksi Selkeytys?

Selkeytys Oy on saanut alkunsa suuresta intohimosta kehittää ja kehittyä, halusta rakentaa ruohonjuuritason vaikutusmahdollisuuksia ja vähentää organisaatiossa esiintyvää pahoinvointia. Jokainen ihminen, prosessi ja organisaatio on ainutlaatuinen yksikkönsä, joten ne tulee myös kohdata sellaisena.


Ensisijaisesti aina hoidetaan mahdollinen akuutti kriisi, jonka jälkihoitona voidaan alkaa miettiä muita asioita. 

arvot

Sanna-Kaisa Kuparinen

Avoin, ymmärtävä ja rakentavan rehellinen Lean-asiantuntija ja laboratoriotekniikan insinööri. Työuralle ennen yrittäjyyttä on mahtunut usean eri toimialan tehtäviä aina lastenhoidosta ja asiakaspalvelusta verkkokaupan kehittämiseen ja luokanopettajan sijaisuuteen.


Jokaisessa toimialassa ja organisaatiossa on omat erityispiirteensä, mutta perusta on sama. Kaikissa työskentelee otanta ihmisiä, on johtajuutta, elävän elämän haasteita ja työllä tarkoitus. 


Sanna-Kaisalla ei ole aikaa etsiä syyllisiä, saati syytellä, vaan hän haluaa käyttää senkin ajan hyödyksi tilanteen parantamiseksi. Ymmärrys jokaisen ihmisen ainutlaatuisuudesta, epätäydellisyydestä ja henkilökohtaisista haasteista on avannut ovia inhimillisempään ja ymmärtävämpään lähestymiseen.

DSC_3321
DSC_3422

Miisa - The Assistentti

Iso annos hellyyttä, ymmärtäväisyyttä ja sympaattista katsetta.

Ammattilainen valokuviemme takana

Valokuvaus Sanna Vieras