040 960 3819
sanna-kaisa@selkeytys.fi
isompilogo

Palvelut

Organisaatiohyvinvoinnin auditointi - 500€+alv24% per tiimi

Sisältää syväluotaavan ja monipuolisen kyselyn (omansa esihenkilöille ja työntekijöille), kyselyvastausten analysoinnin, kirjallisen raportin ja palautekeskustelun. Palautekeskustelussa käydään lävitse kyselytuloksia, analyysia ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä.

Kysely on rakennettu olemaan helposti vastattava, yksinkertainen ja napakka. Tavanomaisista viiden pallukan täysin eri/samaa mieltä -kyselyistä poiketen Selkeytyksen kyselyiden vastausvaihtoehdot ovat kyllä/ei ja useimmiten/harvemmin tyyppisiä. Suljettujen kysymysten vastauksia täydennetään avoimilla, sanallisilla vastauksilla.  

Auditointi pureutuu työyhteisön tilaan henkilöstön kokemusten kautta selvittäen mahdollisia tuottavuutta jarruttavia tekijöitä. Tulosanalyysi koostuu yksinkertaisten piirakkadiagrammien lisäksi korrelaatioanalyyseista ja syy-seuraus-arvioinneista. Kysely toteutetaan täysin anonyymisti mahdollisimman rehellisten vastausten saamiseksi, mutta mahdollisuus myöhempään tunnistamiseen säilytetään vastaajan itse keksimän koodin avulla.

Toimitusaikataulu: 
Kyselylinkit toimitetaan sähköpostitse vuorokauden (24h) kuluessa tilauksesta
Palautekeskustelu aikataulutetaan aikaisintaan viikon (7pv) päähän kyselyvastausten valmistumisesta

Auditoinnilla 100% tyytyväisyystakuu!

 
Auditoinnin raportointi perustuu kyselyssä kerättyyn faktaan ja tulokset käsitellään aina puolueettomasti. Jos auditointi ei tuottanut organisaatiollesi lisäarvoa, ilmoitat siitä viimeistään seitsemäntenä (7) päivänä palautekeskustelun jälkeen ja saat sen täysin veloituksetta! 

Olemme kuitenkin tekemisissä ei niin mukavien asioiden kanssa, joten naamakertoimeen tai muihin henkilökohtaisiin tai näkemyksellisiin syihin perustuvia reklamaatioita ei huomioida.

Tilaa auditointisi tästä! 

Valmennukset

Valmennuskokonaisuudet rakennetaan aina sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Valmennuksen aikana sinulla ja muilla valmennukseen osallistuvilla on käytössään Selkeyttäjän tukipalvelu 16 tunnin vastaustakuulla! 

Koulutukset

Lyhyt parin tunnin pikakoulutus vai pidempi kokonaisuus? Onnistuu, ota yhteyttä!

Asiantuntijapalvelut

Tarvetta laboratoriotekniikan tai Leanin osaajalle osa-aikaisesti tai pienenä pätkänä? Laita viestiä tai soita, niin katsotaan millainen kokonaisuus rakennetaan!

Assistenttipalvelut

Kasaantuvatko työt? Etkö millään ehdi tehdä kaikkea? Ota yhteyttä, olen mielelläni avuksesi!

Ota yhteyttä!